BMK insiteinloggen
 • Nieuwsbericht

  23 januari 2018

  Kom naar onze bijeenkomsten, ze zijn er voor jou!

  De BMK organiseert diverse bijeenkomsten in het land over zaken die de branche kinderopvang raken. Voor leden zijn er Algemene Ledenvergaderingen waarin zij kunnen meepraten en besluiten over de inzet van de BMK.

  Belangrijk want de BMK is een vereniging met, voor en door leden. Je input is ten alle tijden van harte welkom.

   

  Maar ook organiseren we inspirerende themadiscussies, workshops en regiobijeenkomsten waar je ook als (nog) niet lid van harte welkom bent.

   

  Samen met het Haags Congres Bureau organiseren we binnenkort een workshop over het onderwerp van dit moment, de AVG. In 10 kwartier praten deskundigen je bij en beantwoorden al je vragen over het onderwerp. Door de samenwerking met het Haags Congres Bureau (HCB) krijgen BMK-leden een leuke korting op de workshop. Het HCB organiseert nog veel meer trainingen, workshops en andere bijeenkomsten binnen de kinderopvang, kijk in de agenda voor het actuele aanbod.

   

  De komende maanden staan er nog bijeenkomsten op stapel over Kinderopvang, Onderwijs & Veilig Thuis en een speciaal CCI-seminar met de roep om ‘Meer mannen in de Kinderopvang’.

   

  Allemaal het bezoeken waard!

  Leden krijgen automatisch bericht als we nieuwe bijeenkomsten toevoegen. Wil je dat ook? Denk dan eens na over een lidmaatschap bij de BMK. Wat we doen en hoe we dat voor elkaar krijgen lees je op deze website.

   

  Heb je vragen? Mail ons op info@bmko.nl of bel naar 085-0218500.