BMK insiteinloggen
 • Agenda item

  Bijeenkomst ‘Samenwerking onderwijs, kinderopvang en Veilig Thuis Utrecht’ – 19/02/2018

  UITNODIGING
  Samenwerking onderwijs, kinderopvang en Veilig Thuis Utrecht
  Tiberdreef 8 in Utrecht
  19 februari 2018 14.00 – 17.00 uur
  Wij nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst ‘Samenwerking onderwijs, kinderopvang en Veilig Thuis’ voor de provincie Utrecht op maandag 19 februari 2018. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar aanmelden@samen-veilig.nl. Deelname is gratis.

   

  Voor wie?
  Deze bijeenkomst is bedoeld voor intern begeleiders, zorgcoördinatoren, schooldirecteuren, docenten, aandachtsfunctionarissen, pedagogisch coaches, pedagogisch medewerkers, locatiemanagers en andere professionals werkzaam in kinderopvangcentra, het primair en voortgezet onderwijs in de provincie Utrecht. U heeft een belangrijke rol als u te maken krijgt met een vermoeden van kindermishandeling.

   

  Doel bijeenkomst
  Het doel van deze bijeenkomst is vast te stellen wat goed gaat in de onderlinge samenwerking tussen kinderopvang, onderwijs en Veilig Thuis en wat voor verbetering vatbaar is. Uiteindelijk gaat het erom dat we optimaal samenwerken zodat we kinderen, die zich in een onveilige situatie bevinden, eerder in het vizier hebben en beter kunnen begeleiden. Aan het einde van de middag willen we de belangrijkste knelpunten in de samenwerking helder hebben en zo mogelijk ook voorstellen hoe deze gezamenlijk op te lossen.

   

  Programma (onder voorbehoud)

  14.00-14.30 uur Ontvangst met koffie en thee
  14.30-14.40 uur Welkom/introductie door Tanno Klijn,
  bestuurder Veilig Thuis Utrecht
  14.40-15.00 uur Voorbeelden samenwerking (kinderopvang, scholen
  en Veilig Thuis)
  15.00-16.30 uur In gesprek met elkaar onder leiding van Fleur Imming
  wethouder gemeente Amersfoort
  16.30-16.45 uur Afsluiting

   

  Organisatie
  De bijeenkomst wordt georganiseerd door Veilig Thuis Utrecht en de Beweging tegen Kindermishandeling (PO-Raad, VO-raad, Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Sociaal Werk Nederland, Algemene Vereniging Schoolleiders en BOinK en Ouders & Onderwijs).

   

  Aanmelden

  U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar aanmelden@samen-veilig.nl. Zodra uw aanmelding is verwerkt, ontvangt u een bevestiging van deelname. Bent u na aanmelding toch verhinderd? Geef dit aan ons door zodat anderen in uw plaats kunnen deelnemen.

   

  Datum
  Maandag 19 februari 2018, 14.00 – 17.00 uur

   

  Locatie

  Samen Veilig Midden-Nederland, Tiberdreef 8 in Utrecht