BMK insiteinloggen
 • Nieuwsbericht

  26 april 2018

  Save the date: Zesde landelijke IKC-dag: 21 september in Utrecht!

  ‘Hoe halen we het beste uit ieder kind?’

   

  Tijd om door te pakken in de samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang, stelde de Taskforce Samenwerking Onderwijs en Kinderopvang in maart 2017. De praktijk pakt door.

  Bestuurders en medewerkers uit onderwijs, kinderopvang, jeugdhulp en gemeenten gaan onverstoorbaar door op dit pad van samenwerking, overtuigd als zij zijn dat dat het beste is voor kinderen, daarin onder meer gesteund door de Sociaal Economische Raad (SER). Het kabinet komt voor de zomer met een reactie op het advies van de Taskforce. Zal die reactie de praktijk verder helpen? Wat kan de praktijk zelf doen? En wat kunnen we van elkaar leren?

   

  Tijdens deze zesde Landelijke IKC-dag staat de vraag centraal: ‘Hoe halen we het beste uit ieder kind?’ Keynote speaker Luk Dewulf brengt een inspirerend en motiverend verhaal over hoe talenten en resultaten hand in hand gaan. Lees meer op zijn website.

   

  Vrijdag 21 september 2018, 10.00 – 15.00 uur

  Bent u bezig met de ontwikkeling van een kindcentrum, wilt u zich met lokale partners inzetten voor een doorgaande ontwikkellijn voor kinderen? Dan mag u deze bijeenkomst niet missen!

   

  Voor wie:            Bestuurders, leidinggevenden en coördinatoren, professionals en stafmedewerkers uit de kinderopvang, peuterspeelzaalwerk, jeugdhulp, welzijn, onderwijs en gemeenten.

   

  Organisator:      Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke
  Kinderopvang, EtuConsult, PO-Raad, Sociaal Werk Nederland en de VNG

   

  Wanneer:           vrijdag 21 september 2018 van 10.00 – 15.00 uur

   

  Waar:                   Utrecht (details volgen na inschrijving)

   

  Programma en inschrijving vanaf 1 juni.