Deeltijdfactor verhogen? Meld je organisatie nu aan als proeftuin!

Kinderopvang werkt! (een samenwerking van BMK, BK, FNV en CNV) ziet kansen om de deeltijdfactor in kinderopvang te verhogen. Via een proeftuin gaan we onderzoeken hoe we dat kunnen doen. Samen met stichting Het Potentieel Pakken (HPP) zijn we daarom op zoek naar een organisatie die proeftuin wil zijn. Heb je interesse? Meld je dan aan als proeftuinorganisatie.

Waarom een proeftuin?

De tekorten in kinderopvang zijn groot en groeien nog steeds. Tegelijkertijd zijn er veel (kleine) deeltijdbanen. Daar zien BMK en haar sociale partners kansen om de deeltijdfactor te verhogen. Een groot aantal organisaties heeft al een eerste stap gezet, maar nog niet met het gewenste resultaat. Daarom start Kinderopvang Werkt! binnenkort met een proeftuin, zodat we meer inzicht verzamelen én al lerend tot een effectieve aanpak komen.

Proeftuin worden?

Wil jouw organisatie proeftuin worden? Er is slechts plek voor één kinderopvangorganisatie, deze selecteert Kinderopvang Werkt! zorgvuldig op basis van een aantal criteria. Bekijk daarom eerst of jouw organisatie aan de criteria voldoet.

Kijk hier voor meer informatie: Deeltijdfactor verhogen? Meld je organisatie aan als proeftuin | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)

Deel dit nieuwsbericht