Wil je in jouw organisatie aan de slag met de deeltijdfactor?
Zie jij dit ook als een manier om medewerkers te behouden, maar weet je niet goed hoe je dit aanpakt? Dan is er goed nieuws! Meld je dan nu aan voor de ‘Kennisworkshop deeltijdfactor in kinderopvang’.

De kennisworkshops komen voort uit het project dat de BMK en de andere de sociale partners (via Kinderopvang Werkt!) zijn gestart samen met stichting Het Potentieel Pakken. In dit project onderzoeken we samen in een proeftuin hoe we grotere contracten in de branche mogelijk kunnen maken. Dit gebeurt bij de maatschappelijke proeftuin-organisatie Ludens Kind & Co.
Bevindingen delen we natuurlijk met de hele branche, maar eerst in de de kennisworkshops.

Doel Kennisworkshops
Kinderopvang Werkt!”: “In de eerste plaats willen we je meenemen in de ‘reis van de proeftuin’ en onze kennis delen. Je hoort wat waardevolle inzichten zijn en ontvangt praktische handvatten om in je organisatie aan de slag te gaan met de deeltijdfactor. We zijn natuurlijk ook benieuwd of de aanpak van de proeftuin werkt in andere organisaties en verwachten van jou als deelnemer de bereidheid om dat te testen. Belangrijk, want zo kunnen we onze aanpak verder aanscherpen. Het gaat bij de workshops dus om het uitwisselen van kennis. Ook tussen deelnemers onderling. Door inzichten te delen, komen we tot een lerend netwerk en een effectieve aanpak.”

Meer informatie
Thema’s, data en aanmelden: Kinderopvang Werkt!

 

Deel dit nieuwsbericht