In de tweede week van november wordt er weer een steekproef uitgevoerd om te toetsen of organisaties die gebruik maken van de BSO Bus zich houden aan de afspraken uit het convenant. Kinderopvangorganisaties met BSO Bussen die geselecteerd zijn, ontvangen hierover in de tweede week van november bericht via de mail.

Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang zal in opdracht van de convenantspartijen de steekproef houden. Deze vierde steekproef zal opnieuw uitgevoerd worden door middel van een digitale uitvraag. De totale omvang van de steekproef is afhankelijk van het aantal BSO Bussen in gebruik. Al deze BSO Bussen hebben een uniek nummer. Eén kinderopvangorganisatie kan in de steekproef voor meerdere BSO Bussen benaderd worden. Indien een BSO Bus geselecteerd wordt voor de steekproef, krijgt de kinderopvangorganisatie een mail met de uitvraag en een toelichting hoe daaraan te voldoen.

Bezoek deze pagina met informatie en hulpmiddelen die speciaal is ingericht om kinderopvangorganisaties te ondersteunen bij het aanleveren van de gegevens. De pagina is gerealiseerd door het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang in samenspraak met de BMK, BK en BOinK.

Heb je inhoudelijke vragen over de steekproef of heb je hulp nodig bij het aanleveren van de informatie voor de steekproef? Neem contact op met het Waarborgfonds Kinderopvang via 085-1303893 of stuur een e-mail naar het Waarborgfonds

 

Deel dit nieuwsbericht