In dit nieuwsbericht gaven we aan dat BMK het als maatschappelijke vereniging heel belangrijk vindt om continue aandacht te hebben voor Diversiteit en Inclusie. Daarom zijn we met Diversiteit in Bedrijf – een initiatief van de SER – gaan samenwerken. Van deze samenwerking kan je als lid profiteren omdat je toegang heb tot een hoop benefits.

Webinar

Bijvoorbeeld met deze  webinar met praktische tips voor een divers en inclusief bedrijf. Je bent als lid van de BMK dus van harte uitgenodigd om het vijfde webinar van de reeks ‘Maak het verschil. Praktische tips voor een divers en inclusief bedrijf’ op donderdag 16 december online bij te wonen! Het thema is ‘Meten en monitoren van diversiteit en inclusie’.

Het meten en monitoren van diversiteits- en inclusiebeleid is voor veel bedrijven een grote uitdaging. Welke personeelsgegevens van werknemers mag je als werkgever vastleggen? Hoe meet je als werkgever resultaten van de activiteiten voor diversiteit? Hoe stel je de mate van inclusie op de werkvloer vast? Hoe krijg je meer inzicht in wat werkt en bijdraagt aan de businesscase van diversiteit en inclusie?

De hoofdvraag van het webinar is welke instrumenten hiervoor beschikbaar zijn. Experts delen kennis en tips en ondertekenaars van het Charter Diversiteit vertellen over hun praktijkervaringen.

Tijdens het webinar zal onder andere het nieuwe Charterdocument ‘Meten is weten’ worden gepresenteerd en wordt de Barometer Culturele Diversiteit toegelicht.

Aanmelden

Dat kan rechtstreeks bij de SER online. De sessie duurt van 11.30 uur tot 13.00 uur.

Deel dit nieuwsbericht