Werken bij BMK

Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang

De Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK) maakt zich hard voor het realiseren kwaliteit in opvang. Niet prijs, niet winst, niet kwantiteit. Wij zijn de branchevereniging voor kinderopvangorganisaties met een gezonde bedrijfsvoering waarbij de winst ten goede komt aan opvang voor alle kinderen. We noemen dit maatschappelijke kinderopvang en we verenigen ondernemers die dit maatschappelijke geluid willen laten horen en de bijbehorende doelen willen realiseren. Lees meer over wie we zijn en wat we doen.

Word lid van BMK

Ben je op zoek naar een kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in de kinderopvang en de professionals die daarin werkzaam zijn? Heb je de ambitie om kinderopvangorganisaties te adviseren op het gebied van arbeidsrecht en arbeidsmarktontwikkelingen? Dan hebben wij een veelzijdige baan voor jou!

Vanwege de groei van onze vereniging zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons stafbureau. Wij zoeken een ervaren Jurist/beleidsadviseur (arbeidsrecht en arbeidsmarktontwikkelingen) voor 28-32 uur per week. Reageren kan tot 15 augustus 2023.

Download de complete vacature.

Voor meer informatie:

Bezoekadres (alleen op afspraak)
Orteliuslaan 11
3528 BA Utrecht

We ontvangen onze post bij voorkeur digitaal
E: info@bmko.nl
T: 085 – 0218500