Werken bij BMK 2018-06-21T12:31:20+00:00

Werken bij BMK

Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang

De Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK) maakt zich hard voor het realiseren kwaliteit in opvang. Niet prijs, niet winst, niet kwantiteit. Wij zijn de branchevereniging voor kinderopvangorganisaties met een gezonde bedrijfsvoering waarbij de winst ten goede komt aan opvang voor alle kinderen. We noemen dit maatschappelijke kinderopvang en we verenigen ondernemers die dit maatschappelijke geluid willen laten horen en de bijbehorende doelen willen realiseren. Lees meer over wie we zijn en wat we doen.

Word lid van BMK

De BMK zoekt een:

Arbeidsjurist / beleidsmedewerker (24 uur/week)

Plaats- en tijdonafhankelijk werken past bij de moderne organisatie die we zijn. Ons kantoor in Utrecht is je uitvalsbasis; je zal van hieruit veel inhoudelijke overleggen bijwonen binnen en buiten de sector met branchepartijen en stakeholders. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het bepalen van de koers van de BMK op het gebied van o.a. arbeidsvoorwaarden en onderwerpen gerelateerd aan werkgeverszaken. Deze stem je af met bestuur, je team en onze leden. Je werkveld is breed, net als je takenpakket. Daarom dagen we je extra uit door als arbeidsjurist niet alleen bezig te zijn met arbeidsrecht maar ook richtinggevend te zijn binnen de beleidsdossiers in ons werkgebied; de kinderopvang

Je gaat deel uitmaken van een zelfsturend team, dat met elkaar verantwoordelijk is voor het totale proces van onze dienstverlening aan onze leden. Jouw verantwoordelijk daarbinnen is het leveren van jouw aandeel en natuurlijk je teambijdrage. Je werkt zelfstandig en bezit voldoende regelvermogen om de processen en zaken waar jij verantwoordelijk voor bent te sturen. Resultaatgerichtheid in je werk staat voorop, zodat we de verwachtingen van onze leden overtreffen en maatschappelijke kinderopvang onuitwisbaar op de kaart zetten!

Lees de hele vacaturetekst goed en als je past binnen het profiel en als de werkzaamheden je aanspreken en uitdagen, neem dan contact op met mij!
De vacature is voor 24 uur, maar mocht je een paar uur meer of minder willen werken dan valt daar over te praten.

Voel je vrij deze vacature door middel van dit nieuwsbericht te delen! (Wel even naar beneden scrollen.)

Voor meer informatie en sollicitatie

Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA Utrecht

E: info@bmko.nl
T: 085 – 0218500