Op dinsdag 6 november – 7e Jaarcongres Leve het Jonge Kind (Jaarbeurs Utrecht)

Traditiegetrouw opent Bas Levering het congres en gaat hij in gesprek met Sieneke Goorhuis over de laatste ontwikkelingen rondom het jonge kind. Wat gaat goed en wat kan beter? Aansluitend spreekt Annerieke Boland over spelen dat kenmerkend is voor jonge kinderen. Spelen vanuit het perspectief van het kind is belangrijk voor verbinding met het kind en dat is een primaire voorwaarde voor de kwaliteit van spel.

De ontwikkeling van kinderen is van meer afhankelijk dan alleen de ‘stof’ die zij (spelend) krijgen en tot zich nemen. Jannette Prins vertelt over de invloed van natuur(rijke buitenomgeving) op de taal-denkontwikkeling van jonge kinderen. De begeleiding van temperamentvolle kinderen is soms extra uitdagend. Eva Bronsveld geeft in een inspirerende lezing meer inzicht in wat kinderen met iets meer temperament nodig hebben en wat jij als professional kan doen om hen te begeleiden en ondersteunen.

Wil je meer weten over de lezingen die op het programma staan?

Of ben je nieuwsgierig naar de 23 verschillende deelsessies waar je uit kunt kiezen?

Ga dan naar www.hetjongekind.nl

Early Bird Korting

Schrijf je hier in. Voor snelle beslissers geldt 10% Early Bird korting! En kom je samen met collega’s? Vergeet dan de meerpersoonskorting niet aan te vinken, jouw korting kan dan oplopen tot 30%. Op de pagina voorwaarden vind je hierover meer informatie.

 

Deel dit nieuwsbericht