Zoals we eerder hebben aangekondigd organiseren we, samen met Jeugdzorg Nederland, BK, Sociaal Werk Nederland en in samenwerking met Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW), een webinar voor bestuurders en directeuren over het nieuwe pensioenstelsel.

De datum en het tijdstip waren al bekend gemaakt – webinar woensdag 7 juni van 10.00 tot 11.00 uur. Vanaf vandaag is het mogelijk om je hiervoor aan te melden.

Wat staat er op het programma en wie zijn onze sprekers?

Nederland werkt toe naar een nieuw pensioenstelsel. Het is de bedoeling dat de nieuwe pensioenwet op 1 juli in werking treedt en dat alle werknemers in onze branches in 2026 overgaan naar dit nieuwe pensioenstelsel.

Maar waarom komt er een nieuw pensioenstelsel en hoe ziet dit nieuwe stelsel eruit? Wat gaat er straks veranderen en wat betekent dit voor werkgevers en werknemers?

Op deze en nog veel meer vragen geven een aantal deskundigen een antwoord.
Tijdens het webinar zal het nieuwe pensioenstelsel nader worden toegelicht en nemen we jullie mee in de keuzes die gemaakt zijn én nog gemaakt moeten worden in aanloop naar een nieuwe pensioenregeling voor de hele sector zorg en welzijn.

De sprekers zijn:

  • Peter Ferket, bestuurslid PFZW namens de branches Kinderopvang, Sociaal Werk en Jeugdzorg
  • Jacqueline Joppe, bestuurslid PFZW
  • Pascal Janssen, actuaris PFZW
  • Lex Staal, directeur Sociaal Werk Nederland en lid van de pensioentafel PFZW

De centrale presentatie is in handen van Gaëlle Blok, moderator is Richard van Dam.

Klik hier om je aan te melden voor het webinar ‘het nieuwe pensioenstelsel’.

Bij aanmelding heb je de gelegenheid om nog een vraag te stellen die je graag beantwoord zou willen hebben. Wij doen ons best om zoveel mogelijk vragen aan bod te laten komen tijdens het webinar. We verwachten een grote deelname dus wacht niet te lang met aanmelden.

We zien je graag op 7 juni om 10.00 uur vanuit de studio in Rotterdam.

Deel dit nieuwsbericht