Na de CyberHulp webinar over cybersecurity organiseert AON een nieuwe kennissessie voor leden van de BMK.
Dit keer ontrafelen we de mythen rondom de cyberverzekering. Deze mythen zorgen voor onduidelijkheid en onveilige situaties in het kleinbedrijf en bij verenigingen en stichtingen. De hoogste tijd om hier meer duidelijkheid in te verschaffen.

Veelgehoorde mythen:

‘Mijn bedrijf is te klein voor cybercriminelen’, ‘werken in de cloud betekent automatische beveiliging’, ‘het is te duur’, ‘het is te ingewikkeld’, ‘ik heb geen gevoelige gegevens’, ‘ik vertrouw mijn personeel’, ‘mijn IT-afdeling kan elk probleem aan’.

 Webinar: Mythen en feiten rondom de Cyberverzekering

Tijdens dit informatieve webinar deelt onze cyberexpert Marie-Louise de Smit essentiële inzichten over de wereld van cyberverzekeringen. Ontdek de feiten achter veelvoorkomende misvattingen en krijg een duidelijk beeld van wat wel en niet wordt gedekt. Verder gaan we in op de voorwaarden die cyberverzekeraars stellen bij het afsluiten of verlengen van een cyberverzekering.

Datum & Tijd

Datum: Woensdag 8 november 2023

Tijd: 10:00 – 10:45 uur

Het webinar duurt ca. 30 a 45 minuten, inclusief de mogelijkheid om vragen te stellen.

Onderwerpen van het webinar

  • Mythen en feiten: Leer hoe u mythen over cyberverzekeringen kunt doorprikken en de juiste keuzes kunt maken voor uw organisatie.
  • Volledige inzichten: Krijg een diepgaand begrip van de dekkingen, uitsluitingen en voorwaarden van een cyberverzekering.
  • Optimale bescherming: Ontdek hoe u uw organisatie effectief kunt beschermen tegen cyberaanvallen en financiële gevolgen kunt minimaliseren.
  • Onze expertise: Ervaar de professionele begeleiding en ondersteuning van onze cyberexperts, zodat u met vertrouwen de juiste verzekering kunt kiezen.

Aanmelden

Dit webinar is kosteloos en toegankelijk voor leden BMK. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Aon.

 

Deel dit nieuwsbericht