Workshop ‘Modern lobbyen bij de gemeente’ (door bdKO)

‘Zo haal ik profijt uit mijn lokale lobby zonder er eindeloos veel tijd in te steken’

maandag 15 april 2019 12:30-17:00

Het constructief beïnvloeden van de besluitvorming in de gemeente, kortweg lobbyen, het wordt steeds gewoner. Tientallen organisaties beinvloeden het gemeentebestuur.

Dat kan over van alles gaan. Over de huisvesting van een locatie, over de bouw van een nieuwe vestiging in een nieuwe wijk, over de parkeerproblemen ‘s ochtends in de buurt. Misschien wil je een innovatieve werkwijze laten zien, iets waar jij trots op bent? Of wil je de speerpunten van de kinderopvang bespreken om zelf beter ‘op de kaart’ te komen bij de gemeente? Zodra je jouw belang helder hebt en kunt koppelen aan het belang van de wethouder, kun je effectief lobbyen.Maar hoe kom je dan binnen bij die wethouder? Meer weten over lobbyen in de praktijk?

Meld je aan voor de interactieve workshop ‘Modern gemeentelijk lobbyen’ door beroepsvereniging directeuren kinderopvang (bdKO).

Workshopleider is Erik van Venetië, adviseur en trainer op het gebied van lobbyen en public affairs. Als je wilt krijg je in de workshop advies over jouw lobbycasus.

Meer info en aanmelden.

Deel dit nieuwsbericht