Op donderdag 29 juni 2023 organiseren we het tweede ‘Festival van de Maatschappelijke Kinderopvang’, een ledenmiddag tussen 12.00 en 18.00 uur vol inspiratie & informatie voor alle managementlagen van de kinderopvangorganisaties die bij de BMK zijn aangesloten. Er is doorlopend ruimte voor ontmoeting en gesprek (met eten en drinken) in de festivaltuin.

De toekomst ontwikkelt zich nu!

Stelselwijzigingen en greenfields. Waar kunnen daar beter een festival omheen organiseren dan op de groene weide van de Creative Valley In Utrecht om samen te praten en mee te denken over de toekomst van de kinderen? Want voor hen heeft de toekomst nog alle kansen en mogelijkheden. We bespreken de toekomst in al haar facetten. Wat verandert er in de manier waarop we met elkaar en de wereld omgaan?

We gaan jullie inspireren, motiveren en informeren over kinderopvang voor alle kinderen. We doen dat samen met een aantal topsprekers en natuurlijk is het weer mogelijk om creatief bezig te zijn, b(l)ij te tanken, het theater van de waarheid te bezoeken en nog veel meer! Alles omlijst met goede muziek, lekker eten en ja… de mocktailbar gaat ook weer open.

Inschrijven voor het festival kan nu!

Dit jaar nog éénvoudiger via deze website.  We zouden het helemaal geweldig vinden je daar te ontmoeten in je mooiste festival outfit.
Wacht niet te lang, sommige workshops en lezingen zitten snel vol.

Je bent ook welkom als je geen lezing of workshop wil volgen maar gewoon met je collega’s wilt bijpraten in de zon met een lekker hapje en wilt genieten van muziek. 

Deel dit nieuwsbericht