Ook in 2023 willen we onze leden blijven ontmoeten. Dat doen we aan de experttafels (ook wel adviestafels), regiotafels en tijdens onze Algemene ledenvergaderingen (ALV).  Onze ALV’s zijn altijd hybride, je bent van harte welkom op de locatie maar als het een heer niet lukt is de vergadering ook online te volgen. De vergaderingen zijn (tenzij anders vermeld) altijd tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

Data ALV’s

  • 23 maart;
  • 8 juni;
  • 28 september;
  • 7 december.

Inschrijven kan al door in de agenda te kiezen voor de datum waarop je je wilt inschrijven en het formulier in te vullen.

Festival van de Maatschappelijke Kinderopvang

Niets zo gezellig als een feest en niet zo zomers als een festival! Daarom organiseert de BMK op in 29 juni 2023 weer een feestelijk en inspirerend festival van de Maatschappelijke Kinderopvang.

Over het hoewat & waar houden we onze lippen nog even stijf op elkaar. Want wie wil er nu niet graag verrast worden?

Maar je alvast op de maillijst laten zetten kan al wel via dit formulier.
Zo weet je zeker dat jij als allereerste een mail ontvangt wanneer de kaartjes vergeven gaan worden want ook dit jaar is het weer het meest begeerde (gratis) entreeticket van de kinderopvang! Dat is zo zeker als dat de toekomst van de kinderopvang maatschappelijk is.

Komt er nog meer?

Waar nodig passen we de agenda aan en voegen we nieuwe bijeenkomsten toe. Dus het antwoord is: jazeker! De regiotafels zijn met mooie uitwerkingen bezig om elkaar live te ontmoeten en inspireren. Ook de online ledensessie gaan in 2023 gewoon door. De eerste is al op 10 januari over de uitspraken van de geschillencommissie!

Dus hou deze website in de gaten en, als je dat nog niet bent, schrijf je in voor de BMK Update. Onze nieuwsbrief die je echt niet mag missen als professional in de kinderopvang.

Deel dit nieuwsbericht