Onze partner in verzekeren AON organiseert voor haar leden en nog niet leden drie gratis (online) workshops over uiteenlopende onderwerpen die allemaal te maken hebben met de administratieve kan van het ondernemen.

Je kunt je direct bij AON opgeven om deel te nemen.

Cybersecurity

22 november 10:00 – 10:30 uur
Aanmelden: aon.nl/webinar-cybersecruity

Aon en Eye Security nemen u tijdens het gratis webinar mee in de belangrijkste ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van cybersecurity. Zo leert u precies hoe u de cybersecurity van uw organisatie verder kunt verbeteren – zoals met awareness-trainingen en cybersecuritymaatregelen. Ook gaan we in op het gevaar van phishing en laten we oplossingen zien hoe u de kans op een cyberaanval verkleint.

Brandpreventie

29 november 10:00 – 10:30 uur
Aanmelden: aon.nl/brand

Brand is één van de grootste bedreigingen voor de bedrijfscontinuïteit. Belangrijkste oorzaken: menselijke fouten, blikseminslag, problemen met de elektrische installatie en brandstichting. Zo’n 94% van alle mkb-bedrijven is zich bewust van de risico’s en mogelijke gevolgen, maar doet er desondanks niet of nauwelijks iets tegen. Terwijl je daar zoveel aan kunt doen! Inspectiebedrijf Arepa Inspexx kan in uw organisatie precies aanwijzen waar brandrisico is. En vertelt u graag wat u daartegen kunt doen. Een geruststellend idee!

Mobiliteit

8 december 16:00 – 16:30 uur
Aanmelden: aon.nl/mobiliteit

Veilige mobiliteit van uw werknemers is cruciaal voor uw bedrijfscontinuïteit. Denk bijvoorbeeld aan woon-werk ongevallen, verlies/diefstal van bedrijfsmiddelen of persoonlijke bezittingen en de enorme impact van ongevallen met persoonlijk letsel, voor de betrokkenen én uw organisatie. Samen met onze partner Driven van Louwman Group helpen we u graag om de risico’s voor uw mensen onderweg flink te beperken.

Deel dit nieuwsbericht