Op weg naar het festival van de Maatschappelijke Kinderopvang

De afgelopen weken stond op ons bureau de vraag centraal; hoe overtref je een perfecte dag? Hoe kunnen we een dag vol zonneschijn, heerlijk eten, netwerken en goede inhoudelijk bijdragen van top sprekers overtreffen? Simpel, door een tweede editie van ons festival te organiseren op 29 juni tussen 12.00 uur en 18.00! 

Nieuwe sprekers waarvan je er heel veel nog nooit binnen de kinderopvang gezien hebt. Vernieuwende workshops, nieuwe inzichten en ook het vieren van de prachtige sector waarin we met zijn allen mogen en kunnen werken.

Nieuwe naam
Ons festival is voor de alle ondernemers die zich profileren als maatschappelijke kinderopvang. Vanaf deze editie dus niet meer het BMK-festival maar het Festival van de Maatschappelijke Kinderopvang.

Editie 2023: De toekomst ontwikkelt zich nu!
Waar kunnen daar beter een festival omheen organiseren dan op de groene weide van de Creative Valley In Utrecht om samen te praten en mee te denken over de toekomst van de kinderen? Want voor hen heeft de toekomst nog alle kansen en mogelijkheden. Zij ontwikkelen zich spelenderwijs naar de toekomst

We gaan onze gasten inspireren, motiveren en informeren over een goede start voor alle kinderen. Inclusief, duurzaam, transparant en open. Want zeg eerlijk, als we ‘kinderopvang’ nu zouden gaan bedenken zou het toch niet lijken op wat er nu is? We zouden het vast een andere naam gegeven hebben. Misschien moeten we daar maar eens mee beginnen….

Sprekers & meer
De bezoekers van de eerste editie waren weten het nog, op het festival tref je verrassende sprekers met mooie nieuwe verhalen. We bieden handvatten aan diegene die iets willen doen maar nog niet weten hoe.

Divers & inclusief ‘Als je ruimte maakt voor elkaar, er plek is voor iedereen’. Of leer alles over het afwijken van de norm & welk moeilijk woord we daarvoor als maatschappij verzonnen hebben. Hoe authentieke keuzes maken een feestje is en kunt omzetten in branding en hoe de toekomst van werken eruit ziet en waarom generatie Z de wereld gaat veranderen. Ook op het gebied van duurzaamheid.

Zomaar wat onderwerpen van topsprekers die staan te popelen om je in gesprek te gaan. Geen zin in een gesprek of lezing? Volg een creatieve workshop en ga aan de slag met je handen. Of kies ervoor om in gesprek te gaan met die collega die je al heel lang niet gezien of gesproken hebt en eet samen een hapje of drink een mocktail buiten in onze festivaltuin, Melle & Daym zorgen voor de muziek.

Met trots presenteren we: een festival voor jou!
Nog acht weken, dan staan we op een veld in de zon. En die zon dat moet echt en is ook het enige dat we niet in de hand hebben. De rest is helemaal onder controle. Het heeft vele uren naast het normale werk gekost. Avonden en weekenden puzzelen om alle sprekers de ruimte te bieden en het programma zo divers te laten zijn als het publiek dat we verwachten. We willen jullie op het festival verrassen met een middag vol inspiratie en positieve energie zodat jullie die weer kunnen doorgeven aan de kinderen die jullie dagelijks of wekelijks ontvangen op jullie prachtige locaties.

Kom je ook?
Het festival is bewust kleinschalig in opzet, groots in impact. Een thuiswedstijd op het veld naast ons kantoor. Er is plek voor maximaal 250 medewerkers, directeuren en bestuurders die soms al jaren, soms sinds kort bij de maatschappelijke kinderopvang horen.

Meer weten over het festival? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Jezelf op de pre-sale lijst zetten doe je hier. We verwachten eind mei het programma en de bijhorende inschrijfmodule online te hebben. De mensen op de pre-sale lijst ontvangen als eerste de mogelijkheid een ticket te bemachtigen.

Het festival is gratis voor leden van de vereniging en er zijn maar 250 kaartjes.

Deel dit nieuwsbericht