4 oktober 2023
HCB Seminar van 13.00 – 16.30 uur met gezamenlijke lunch vanaf 12.00 uur en afsluitende borrel

Met o.a. Kelly Libregts, dagvoorzitter en inleider en Jaap Tulp, mede-eigenaar en adviseur bij Helder & van Pas.
* Kelly Libregts is 20 jaar werkzaam binnen de kinderopvang waarin zij diverse projecten heeft mogen begeleiden vanuit de diverse invalshoeken. Daarnaast is ze ook werkzaam als sporttherapeut en neemt ze topsport regelmatig als inspiratie mee in haar werk.
* In 2004 is Jaap Tulp gestart als zelfstandig adviseur en heeft hij opdrachten uitgevoerd binnen de kinderopvang, welzijn en het primair onderwijs. Sinds 2012 is hij vennoot bij Helder & van Pas. Rode draad bij zijn interim- & projectwerkzaamheden is het snijvlak tussen bedrijfsvoering, kwaliteitszorg en wet- & regelgeving.

Op korte termijn worden meer sprekers bekend gemaakt!

Ondersteund door: BMK en VNK

HCB Seminar – Checklist Kinderopvang 2023 – Bent u klaar voor de toekomst?

Er komt veel op u af als aanbieder van kinderopvang. In deze 7e editie van ons jaarlijks HCB Seminar neemt u kennis van de trends, ontwikkelingen en veranderingen en bieden we u handvatten om keuzes te maken voor de toekomst.

Tijdens de 7e editie van het HCB Seminar Checklist Kinderopvang krijgt u in 10 kwartier ideeën en instrumenten aangereikt op de volgende onderwerpen:

  • Trends & Ontwikkelingen; maatschappelijke trends, branche specifieke uitdagingen en regionale verschillen
  • Wat zijn de implicaties voor jouw eigen organisatie?
  • Stelsel, prijzen, financiën: Hoe werken deze op elkaar in?
  • Hoe organiseer je het in de praktijk van jouw organisatie?
  • Hoe bewaak je de kwaliteit in een snel veranderende omgeving?
  • Wat vraagt het van uw leiderschap en van uw team?

Let op: Oud deelnemers Haags Congres Bureau, leden BMK en leden VNK betalen €395,- ex. BTW per deelnemer (i.p.v. € 445,-) voor dit seminar. Komt u met meerdere deelnemers uit dezelfde organisatie, dan betalen oud deelnemers Haags Congres Bureau, leden BMK en leden VNK slechts €375,- ex BTW per deelnemer.

Meld je nu aan bij het HCB!

Vroegboekkorting: Indien u zich met 2 of meer deelnemers tegelijk inschrijft voor 1 juli 2023 kunt u deelnemen tegen het vroegboektarief van € 345,- ex. BTW per deelnemer (niet in combinatie met andere kortingen).

Deel dit nieuwsbericht