Op 15 november a.s. organiseert de bdKO de Landelijke Dag ‘Hoe stuur je samen op meer werkgeluk’
Op deze dag kun je deel nemen aan interactieve sessies met geluksprofessionals en je laten inspireren door ervaringen uit andere branches!

Steeds meer organisaties beseffen het: sturen op werkgeluk is dé strategische keuze. De wetenschappelijke bewijzen zijn overduidelijk: mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, innovatiever en meer bevlogen dan hun minder gelukkige collega’s. Gelukkige medewerkers dragen tevens bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en een grotere klanttevredenheid – met betere (bedrijfs)resultaten, maar ook loyaliteit tot gevolg.

Hoe kan jij, als directeur/bestuurder in deze krapper wordende arbeidsmarkt met meer werkdruk, borgen dat je werknemers gelukkig zijn, wordt voldaan aan nieuwe wet- en regelgeving en de nodige wendbaarheid aanwezig blijft?

Laat je inspireren door ervaringen uit andere branches en geluksprofessionals op onze bdKO Landelijke Dag op donderdag 15 november 2018 en neem deel aan de interactieve inspiratiesessies. Zin om erbij te zijn? Lees meer en geef je op via de website van de bdKO.

Deel dit nieuwsbericht