Vanwege het succes van de Leergang Controlling Kinderopvang 2021 en 2022, organiseren Infinite Financieel en Tony Weggemans (AYIT Consultancy) dit najaar een 3e editie.

Een aantal docenten van Avans+ verzorgen het theoretische gedeelte. Tony Weggemans en Christiaan Raatgever zorgen voor het middagprogramma. Daarin is veel plaats voor actuele ontwikkelingen in de branche. Ook is er ruimschoots de mogelijkheid te leren van collega’s uit de branche. Er kunnen maximaal 12 deelnemers aan de leergang meedoen, dus ieders inbreng komt aan bod.

Thema’s:
• Theoretisch: Management control, Internal Control, Soft controls, IT & Control & Corporate Governance
• Praktijkgericht: Krachtenveld van de controller, Balanced Scorecard, Kostprijsmodel & Bedrijfscultuur kinderopvang

Wanneer?
In totaal zijn er 5 bijeenkomsten (van telkens een dag). De eerste bijeenkomst is op donderdag 23 november. Daarna is er in principe om de twee weken een bijeenkomst. Tijdens één van de bijeenkomsten gaan we op bedrijfsbezoek bij een organisatie in een andere branche. De leergang sluit af met een persoonlijke opdracht van de deelnemers.

Review
Eén van de deelnemers in 2022 vorig jaar: “Ik zou de leergang aanbevelen omdat het je niet alleen goede basis informatie geeft over het vak controlling, maar ook de tools om het vak uit te kunnen voeren. Zowel beginners alsmede mensen die langer in het vak zitten, kunnen er wat van leren.”

Meer informatie/inschrijven
De leergang sluit af met een certificaat van Avans+ en biedt vervolgens toegang tot andere modules van Avans+. De leergang wordt centraal in Nederland gehouden.
Voor meer informatie en inschrijven: Infinite.

Deel dit nieuwsbericht