Dinsdag 16 juni en woensdag 17 juni – 15.00 – 16.00 uur: Online sessie met leden. De nieuwe cao Kinderopvang – de FAQ sessie

Praat mee, stel je vragen over dit onderwerp en krijg (indien mogelijk) live antwoord!

Onze online sessies zijn er om met jullie in gesprek te gaan over actuele onderwerpen en met elkaar te delen. Jullie hebben misschien vragen, wij antwoorden en andersom. Inmiddels hebben we een aantal sessies gedaan en de terugkoppeling zegt het ook: ze bevallen jullie goed en dat is geheel wederzijds.

Op dinsdag 16 en woensdag 17 juni organiseren we een online ledensessie waarin we de veelgestelde vragen over de nieuwe cao kinderopvang beantwoorden. Dat willen we mede doen aan de hand van een top 10 aan vragen die jullie ons vooraf mailen. Op die manier hebben we ook tijd om het antwoord juridisch te checken.  Er is ook ruimte om live vragen te stellen aan onze arbeidsjurist. Let op: we kunnen geen persoonlijke cases behandelen, dus hou hier bij het stellen van je vraag rekening mee.

Aanmelden
Heb jij vragen over dit onderwerp? Meld je aan voor de videochat op dinsdag en laat ons vast je vraag weten!
Aanmelden kan via info@bmko.nl  en vermeld daarbij: Online ledensessie – 16 juni ‘cao kinderopvang FAQ’ of  Online ledensessie – 17 juni ‘cao kinderopvang FAQ’

Let op: er is maar beperkt ruimte in de videochat. vol is vol (en je mag maar één keer meedoen) Om iedere organisatie de mogelijkheid te geven deel te nemen kunnen we  per organisatie maar één persoon in de videochat toelaten.
Deze sessie organiseren tweemaal maar kan in inhoud verschillen door de vragen die door de deelnemers gesteld zijn.

Deel dit nieuwsbericht