Risicoach: elke kinderopvang aan de slag met risicovol spelen

In de praktijk blijken er veel belemmeringen te zijn waar medewerkers in de kinderopvang tegenaan lopen bij het aanbieden van risicovol spelen. Daarom ontwikkelde VeiligheidNL speciaal voor organisaties in de kinderopvang de Risicoach toolkit: www.derisicoach.nl, om ze te helpen risicovol spelen succesvol toe te passen in hun organisatie. We krijgen wel steeds vaak signalen vanuit de praktijk dat de GGD inspectie een belemmering is. VeiligheidNL zou graag in gesprek willen met een aantal kinderopvangorganisaties om te kijken hoe we – vanuit jullie perspectief – de inspecteurs kunnen bereiken met het thema. Samen met Zeina Bassa van veiligheid.nl organiseren wij een nieuwe online ledensessie voor BMK leden.

Luister & praat met ons mee!
Tijdens de sessie gaan we in op de mooie vormen van risicovol spel die er bestaan en wat de rol van de ‘risicoach’ is en kan betekenen voor jouw organisatie. Deze ledensessie is natuurlijk geschikt voor bestuurders en directeuren maar ook voor regio of vestigingsmanagers en/of de medewerkers die zich binnen jouw organisatie bezig houden met risicovol spel.

Aanmelden
Je aanmelden kan via info@bmko.nl  en vermeld daarbij: Online sessie –  ‘Risicoach’
De sessie is via Teams:  1 februari 2022 – 11.00 uur tot 12.00 uur – de link sturen we je een dag voor de bijeenkomst toe.

 

 

Deel dit nieuwsbericht