Op 23 november kun je van 14.00 – 15.30 uur deelnemen aan een inspirerend webinar over hoe je de kwaliteit van de voorschoolse educatie een boost geeft door de inzet van een pedagogisch beleidsmedewerker/coach.

Vanaf 1 januari 2022 is een inzet van een pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de VE verplicht. Als rekennorm wordt 10 uur per jaar per doelgroepkind gehanteerd. Dit komt bovenop de normering die in de Wet IKK wordt gehanteerd. Over het wettelijk kader en de toepassing daarvan verschijnt in de loop van dit jaar een handreiking.

 

De achterliggende gedachte van deze nieuwe kwaliteitseis is dat je de kwaliteit en het effect van de VE substantieel kunt vergroten door de inzet van een VE-coach. Maar hoe doe je dat? Hoe haal je in de VE het beste uit je pedagogisch medewerkers? Daar gaan we in deze webinar op in!

Marije Magito, specialist Jonge Kind bij de CED groep en directeur Jonge Kind Centrum, geeft je samen met enkele ervaren VE-coaches meer informatie en praktische handvatten hoe je dit in jouw VE kunt bereiken.

Het webinar is bedoeld voor pedagogisch coaches en pedagogische stafmedewerkers in de VE.

Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven volgt binnenkort!

Deel dit nieuwsbericht