Samen met de collega’s van Jeugdzorg Nederland, BK, Sociaal Werk Nederland en met bijdrage van PGGM/PFZW organiseren we op 7 juni tussen 10.00 uur en 11.00 uur een webinar over het aankomende pensioenakkoord en het nieuwe pensioenstelsel.

Uit onderzoek blijkt dat pensioen ongeveer het minst interessante onderwerp is waarover mensen met elkaar het gesprek willen aangaan. Maar toch, voor werkgevers is en blijft pensioen een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. En áls werknemers vragen hebben over hun pensioen, dan gaan zij meestal als eerste naar hun werkgever toe.

In de kinderopvang zijn we aangesloten bij het pensioenfonds PFZW. Zij werken op dit moment hard aan een vernieuwend pensioenakkoord. Het werkt toe naar een nieuw, persoonlijk pensioenstelsel. Zo wordt voor werknemers en werkgevers een stuk transparanter wat voor pensioen wordt betaald en wat er voor iemand is opgebouwd.

Voor werkgevers ligt er een belangrijke rol zijn in het informeren van werknemers op de vraag wat er nou precies gaat veranderen door het pensioenakkoord, maar vooral ook de vraag wat allemaal hetzelfde blijft.

Save the date – 7 juni om 10.00 uur – online te volgen.
Heb je vragen over et nieuwe pensioenstelsel en wil je antwoord tijdens het webinar? Mail ze dan naar info@bmko.nl

Dit is een save the date – over twee weken volgt een uitgebreide uitnodiging met sprekers en een aanmeldlink. 

Deel dit nieuwsbericht