Op 17 maart kun je deelnemen aan een webinar over nieuwkomersonderwijs in VE/ PO. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarbij de nadruk ligt op de rol die gemeenten kunnen nemen bij een goede ontvangst en begeleiding van nieuwkomerskinderen op de VE en PO en de rol en de mogelijkheden van de kinderopvang.

Nieuwe ontwikkelingen zoals NPO en gemeentelijke taken bij de inburgering, informatie van voorbeeldgemeentes en uitwisseling krijgen in het webinar een plek. De actuele stand van zaken op het gebied van nieuwkomersonderwijs en gemeentelijk beleid komt aan bod.  Aanvullend zal een ervaren gemeente de eigen aanpak rond nieuwkomersonderwijs delen.

Het webinar wordt georganiseerd vanuit het Ondersteuningstraject GOAB voor gemeenten en VE-aanbieders. Deelnemers kunnen vooraf vraagstukken inbrengen die zij willen bespreken. Er is tijdens het webinar ruimte voor interactie en kennisdeling.

Het webinar is op 17 maart live te volgen van 10.00 – 11.00 uur. Het is later via de website GOAB.eu terug te kijken.

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie. Aanmelden voor het live bijwonen kan via Sardes. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Deel dit nieuwsbericht