Op 23 november kun je van 14.00 – 15.30 uur deelnemen aan een inspirerend webinar over hoe je als pedagogisch beleidsmedewerker/coach de kwaliteit van de voorschoolse educatie een boost geeft. Het webinar wordt georganiseerd door het Ondersteuningstraject VE van SWN, BMK en BK.

Vanaf 1 januari 2022 gaat een nieuwe urennorm gelden voor de inzet van een pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de VE. Achterliggende gedachte bij deze nieuwe kwaliteitseis is dat je de kwaliteit en het effect van de VE substantieel kunt vergroten door de inzet van een VE-coach. Maar hoe doe je dat? Hoe haal je in de VE het beste uit je pedagogisch medewerkers?

Zelf aan de slag

Marije Magito geeft je samen met de ervaren VE-coaches Carolien van Duijn en Lies Smoorenburg meer informatie en praktische handvatten hoe je dit op jouw VE-locatie kunt bereiken. Door middel van praktijkvoorbeelden, do’s en don’ts en delen van succesverhalen laten we je kennismaken met ‘hoe het ook kan’. Houd je pen en papier gereed want je gaat tijdens het webinar zelf ook aan de slag.

Meer informatie lees je in deze PDF.

Het webinar is bedoeld voor pedagogisch coaches en pedagogische stafmedewerkers in de VE. Deelname is gratis. Mis het niet! Je kunt je hier voor het webinar inschrijven.

Deel dit nieuwsbericht