Werk je bij een kinderopvangorganisatie en overweeg je (als organisatie) te starten met voorschoolse educatie? Op 19 maart 2024 kun je deelnemen aan een Webinar over wat daar allemaal bij komt kijken. Hoe kun je er voor zorgen dat een VE groep succesvol wordt en blijft ? In dit Webinar krijg je uitgebreide informatie. Denk hierbij aan de wettelijke en gemeentelijke eisen, de eisen rondom het personeel en de oudercontacten.

Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en onderlinge uitwisseling. Ernst Radius (Senior adviseur SociaalWerk Nl) zal nader ingaan op de eisen die gelden voor een VE-groep. Gulizar korkmaz (pedagogisch beleidsmedewerker VVE en Uk &Puk trainer van Bink Kinderopvang) vertelt vanuit de praktijk over succesvol inrichten en onderhouden van een VVE-groep.

Wanneer
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 19 maart van 15.00 tot 16.00 uur via Teams

Voor wie
Het webinar is voor management/staf van bestaande kinderopvangorganisaties die overwegen of besloten hebben met VE te starten. Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen.

Door wie
Het webinar wordt georganiseerd vanuit het Ondersteuningstraject VE-aanbieders van Sociaal Werk Nederland, BK en BMK .

Aanmelden
Je kunt je voor dit Webinar aanmelden via officesupport@sociaalwerk.nl met in de onderwerpregel ‘Webinar 19 maart starten met VE’. Wacht niet te lang, want vol = vol! Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Je ontvangt kort voor 19 maart 2024 een link om het Webinar te volgen.

Meer weten
Heb je vragen of wil je meer weten over dit webinar? Neem contact op met Ernst Radius via radius@sociaalwerk.nl

Deel dit nieuwsbericht