Wat waren de gevolgen van COVID-19 in 2020 en welke invloed heeft het gehad op de financiële ontwikkeling van de sector en komt dat gemiddelde overeen met de cijfers van je eigen organisatie? Benieuwd naar deze antwoorden? Lever dan je jaarcijfers aan bij het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang en vul de vragenlijst in.

Maatwerkrapport
Nadat zij alle jaarcijfers en vragenlijsten verwerkt hebben sturen ze je, als dank, een maatwerkrapport toe. Daarmee heb je inzicht hoe jouw financiële ontwikkeling overeenkomt met de sector en met organisaties die vergelijkbaar zijn met jouw organisatie. Inzichtelijk en handig.

Met het aanleveren van je jaarrekening aan het Waarborgfonds neem je ook deel aan het sectorrapport. Voor het 17e jaar brengen zij een rapport uit wat inzicht geeft in de financiële ontwikkeling van de sector. Alle cijfers worden uiteraard anoniem verwerkt en zijn niet individueel herleidbaar.

Meedoen is simpel, ga naar de website van het Waarborgfonds en start met het beantwoorden van de vragen en voeg je jaarrekening 2020 toe.

Hulp nodig?
Heb je vragen over deelname? Óf wil je graag meedoen, maar weet je niet zeker of je cijfers geschikt zijn. Laat het hen weten! Neem contact met ze op via mail of bel naar Cora Mastwijk 06-83251750

Deel dit nieuwsbericht