Onze samenwerkingspartner AON heeft een mooi product: De Financiële Reflector. Een tool waarmee je als werkgever kunt anticiperen op de (eventuele) financiële zorgen van jouw medewerker(s). De onderstaande tekst komt uit het informatie pakket van AON. Voor meer informatie kun je direct contact met hen opnemen.

Waarom de Financiële Reflector?

De wereld verandert in een rap tempo. Mensen moeten steeds vaker én sneller beslissingen nemen die hun financiële situatie in het heden en in de toekomst beïnvloeden. Ook uw medewerkers hebben hiermee te maken. Het is daarom tijd om extra bewustwording te creëren rondom de financiële gezondheid van uw medewerkers.

Stijgende inflatie, hoge huizenprijzen en energieprijzen die de pan uitrijzen; steeds meer mensen hebben zorgen over de huidige lastenverzwaringen. ‘Kan ik de gasrekening en de boodschappen nog betalen als het zo doorgaat?’ Geldzorgen zijn van grote invloed op uw medewerkers. Daarmee worden hun zorgen ook uw zorg. Met de Financiële Reflector helpt u uw medewerkers meer grip te krijgen op de financiële gezondheid.

Download het hele verhaal.

Deel dit nieuwsbericht