In september organiseert het Waarborgfonds Kinderopvang de inhoudelijke workshops ‘Op weg naar een uurprijs voor 2020’. Deze workshops helpen de minder ervaren ondernemers hun kennis omtrent financiële zaken uit te breiden.

Ben je de kinderopvangondernemer die de uurprijs vaststelt aan de hand van een psychologische grens of aan de hand van wat de concurrent doet? Volg je blind het landelijk advies rondom de prijsverhoging of verhoog je minimaal door angst voor het verliezen van klanten? Is de uurprijs van dit jaar te laag gebleken? Het is essentieel om de uurprijs vast te stellen aan de hand van een begroting. Tijdens deze workshop leer je hoe je een eigen begroting opstelt, op basis waarvan je je uurprijs kunt bepalen en verantwoorden.

Deze workshop is voor kinderopvangondernemers die niet of nauwelijks beschikken over financiële kennis en ervaring. Je gaat in kleine groepen zelf aan de slag met korte opdrachten om de theorie eigen te maken ook is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Vervolgens ga je naar huis met een plan van aanpak en een model om een eigen begroting op te stellen.

Deelname aan deze workshops bedraagt € 50,- excl. btw per persoon.

Aanmelden en meer informatie.

Deel dit nieuwsbericht