Schrijf je nu in voor de (gratis) train-de-trainercursus 2020 – Onderdeel van de scholing ‘Een Gezonde Start’ 

Kinderopvangorganisaties kunnen kosteloos een pedagogisch (staf)medewerker laten opleiden tot coach Gezonde Kinderopvang. Vanaf 16 juni zal de inschrijving ook voor anderen open gaan. Meld je aan!

Train-de-trainer Gezonde Kinderopvang
De train-de-trainer en bijbehorende scholing Een Gezonde Start zijn onderdeel van Gezonde Kinderopvang. In de train-de-trainer word je opgeleid om als coach Gezonde Kinderopvang binnen je eigen organisatie aan de slag te gaan. De coach Gezonde Kinderopvang is hét aanspreekpunt voor een gezonde leefstijl binnen de organisatie en schoolt de eigen collega’s.

Coronamaatregelen
Vanwege de ontwikkelingen en maatregelen rond de verspreiding van het coronavirus, volgen we de berichtgevingen van het kabinet en de richtlijnen van het RIVM. Dit heeft als gevolg dat we de volgende maatregelen hebben genomen:

  • de trainingen zullen in kleinere groepen worden gegeven.
  • de trainingslocatie extra protocollen heeft ingesteld (zo wordt er extra schoongemaakt met desinfecterende middelen).
  • de training in principe fysiek wordt gegeven. Trainers en deelnemers worden verzocht om de protocollen van het RIVM op te volgen. Mochten de berichtgevingen rondom het coronavirus worden aangescherpt dan zal de training online worden gegeven.
Deel dit nieuwsbericht