De datum voor de 8e Landelijke IKC-dag, aanvankelijk gepland op 5 februari 2021, wordt verplaatst naar 17 september 2021. Er is helaas geen zicht op versoepeling van maatregelen die gelden voor congressen. Aan de Landelijke IKC-dagen nemen honderden deelnemers deel en vanzelfsprekend staat de veiligheid van ons congres voorop.

Heel jammer, we hadden een boeiend programma klaarstaan. Het goede nieuws is dat onze sprekers van de masterclasses en workshop-begeleiders ook op 17 september 2021 hun bijdrage kunnen verzorgen. En ook onze keynote speaker, Gert Biesta heeft toegezegd op 17 september zijn keynote speech te zullen verzorgen.

Voor al diegenen die nu een half jaar langer moeten wachten, gaan we online inspiratie bieden tot de 17e september 2021. Bezoek onze websites en volg ons via social media en bekijk de boeiende films van aansprekende IKC-locaties die we gaan maken. Volg online mooie nieuwe ontwikkelingen rond IKC-vorming en lees het laatste nieuws op het gebied van samenwerking onderwijs en opvang. Volg ons en blijft geïnspireerd en geïnformeerd!

De Landelijke IKC-dag wordt georganiseerd door de PO-Raad, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Brancheorganisatie Kinderopvang, EtuConsult, Sociaal Werk Nederland en de VNG.

Deel dit nieuwsbericht