Werken in kinderopvang is heel waardevol. Op donderdag 16 september is het de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Een perfecte dag om aan heel het land te laten zien hoe belangrijk en waardevol kinderopvang is voor de ontwikkeling van kinderen. En daarmee voor de maatschappij. Ben jij ook trots op wat jullie als organisatie kinderen allemaal laten opvangen? Doe dan mee met deze actie van het FCB/Kinderopvang werkt!

Op welke activiteit ben jij trots?

Op welke activiteit, die jullie met de kinderen doen, ben jij trots? Dit kan van alles zijn. Zo praat pedagogisch medewerker Anita aan de hand van het kleurenmonster met kinderen over emoties. En laat Kinderopvang IJsterk Dikkie Dik, met een moestuin, kinderen hun groene vingers opvangen. Wat vangen kinderen bij jullie locatie op?

Deel je activiteit

Ga naar  www.dagvandepedagogischmedewerker.nl vul je gegevens in, omschrijf de activiteit en geef aan waarom dit jou zo trots maakt. Voeg een leuke foto of video toe. Dat is het!

Medewerkers doen zo vaak mee als ze willen

Kun je niet kiezen uit de vele activiteiten die laten zien hoe betekenisvol, bijzonder en hartverwarmend werken in kinderopvang is? Geen punt! Jij mag zoveel activiteiten insturen als je wilt. Of ze nu pedagogisch medewerker, pedagogisch coach, locatiemanager, directeur of eigenaar zijn. Insturen kan tot en met 31 augustus.

Dan kunnen we Nederland straks 100 of 500 dingen laten zien die kinderen opvangen in de kinderopvang. Op de Dag van de Pedagogisch Medewerker gaan we alle ingezonden activiteiten op een leuke manier delen. Dankzij jouw medewerkers en die van alle andere kinderopvangorganisaties en voor iedere deelnemer is er op de Dag van de Pedagogisch Medewerker een kleine verrassing.

Handige links

Deel dit nieuwsbericht