Op dit moment zijn er 124 organisaties die mee investeren in de ontwikkeling van pedagogische kwaliteit. Zij maken het werk van het Expertisecentrum Kinderopvang mogelijk.

Wil jij dat het Expertisecentrum een stevige voet aan de grond krijgt en haar werk misschien nog kan uitbreiden? Met in totaal 250 organisaties die bijdragen aan de bekostiging van het Expertisecentrum, leggen we een heel sterke en solide basis waarop het Expertisecentrum kan doorbouwen. Dat betekent dat we ruim 100 nieuwe organisaties zoeken die willen bijdragen aan het Expertisecentrum.
Ben of ken jij de volgende organisatie? Help ons dan mee! 

Waarom deze oproep nu?
Het aantal nieuwe organisaties blijft tot nu toe achter bij de begroting. Daardoor is het einde van het budget voor 2023 in zicht en hebben we een aantal activiteiten dit najaar moeten annuleren. Dat willen we niet nog eens.

Steun het Expertisecentrum met een kleine bijdrage
Vertel collega’s over dat wat het Expertisecentrum voor jouw organisatie en de branche betekent. En ook dat het van hen een kleine bijdrage vraagt. Het is voor onze branche ontzettend belangrijk dat een onafhankelijke bron met wetenschappelijke kennis blijft bestaan.

Op de hoogte blijven van de activiteiten van het Expertisecentrum?
Registreer je voor de nieuwsbrief!

Meer weten?
Bezoek de website van het Expertisecentrum

Deel dit nieuwsbericht