Werken bij de BMK? We hebben een vacature! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken.

Arbeidsjurist/beleidsmedewerker (24 uur/week)

Plaats- en tijdonafhankelijk werken past bij de moderne organisatie die we zijn. Ons kantoor in Utrecht is je uitvalsbasis en je zal veel inhoudelijke overleggen bijwonen binnen en buiten de sector met branchepartijen en stakeholders. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het bepalen van de koers van de BMK op het gebied van o.a. arbeidsvoorwaarden en onderwerpen gerelateerd aan werkgeverszaken. Deze stem je af met bestuur, je team en onze leden. Je werkveld is breed, net als je takenpakket. Daarom dagen we je extra uit door als arbeidsjurist niet alleen bezig te zijn met arbeidsrecht maar ook richtinggevend te zijn binnen de beleidsdossiers in ons werkgebied; de kinderopvang

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Je gaat deel uitmaken van een zelfsturend team, dat met elkaar verantwoordelijk is voor het totale proces van onze dienstverlening aan onze leden. Jouw verantwoordelijk daarbinnen is het leveren van jouw aandeel en natuurlijk je teambijdrage. Je werkt zelfstandig en bezit voldoende regelvermogen om de processen en zaken waar jij verantwoordelijk voor bent te sturen. Resultaatgerichtheid in je werk staat voorop, zodat we de verwachtingen van onze leden overtreffen en maatschappelijke kinderopvang onuitwisbaar op de kaart zetten!

Lees de vacaturetekst voor de functie van  BMK Arbeidsjurist-Beleidsmedewerker goed door en als je past binnen het profiel en als de werkzaamheden je aanspreken en uitdagen, neem dan contact op met mij!
De vacature is voor 24 uur, maar mocht je een paar uur meer of minder willen werken dan valt daar over te praten.

Wil je de vacature delen binnen je netwerk? Dat kan via de onderstaande buttons! Gewoon doen, help ons enorm!

Deel dit nieuwsbericht