Wil jij een rol spelen in het terug dringen van het personeelstekort? En vind je het leuk om het werken in de kinderopvang positief onder de aandacht te brengen bij studiekiezers/scholieren?

Draai dan mee op één van onderstaande beurzen!

Het Arbeidsmarktplatform Kinderopvang (lees meer over het platform onderaan dit bericht) staat de komende maanden op vier onderwijsbeurzen. Om zo meer studiekiezers / scholieren over de streep trekken voor een loopbaan in de kinderopvang.

Waar en wanneer zijn de beurzen?

  • Onderwijsbeurs Zuid in Beursgebouw Eindhoven (vrijdag 27 & zaterdag 28 september)
  • Onderwijsbeurs Noordoost in de IJsselhallen Zwolle (vrijdag 4 & zaterdag 5 oktober)
  • Studiekeuzebeurs Midden in Jaarbeurs Utrecht (vrijdag 22 & zaterdag 23 november)
  • Studiekeuzebeurs West in Ahoy Rotterdam (vrijdag 6 & zaterdag 7 december)

Doe mee!
Vind je het leuk om mee te doen, werk jij in kinderopvang en wil je het team versterken voor een (halve) dag? Stuur een mail naar adviseur Hélène Arons: harons@fcb.nl.
Vermeld je functie, bij welke organisatie je werkt, aan welke beurs je mee wilt doen en op welk(e) dag(deel). Na 12 september reageert Hélène op je mail.

Het Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang heeft een stand op deze vier beurzen en hierin zijn altijd medewerkers van het platform aanwezig.

Wat is het Arbeidsmarktplatform Kinderopvang?
Het Arbeidsmarktplatform Kinderopvang is verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van het arbeidsmarktbeleid. In het platform zitten vertegenwoordigers van BK, BMK, FNV, CNV en De Unie. Het platform houdt zich actief bezig met het positief onder de aandacht brengen van het werken in de kinderopvang. Daarnaast doet het platform onderzoek naar de arbeidsmarkttekorten en faciliteert het de werving van relevante doelgroepen voor de kinderopvang.

Deel dit nieuwsbericht