Begin november vierde platform Gezonde Kinderopvang alles wat er in de afgelopen vier jaar bereikt is tijdens het Gezonde Kinderopvang-feestje. Onder andere Kinderopvangorganisatie Okidoki deed hier aan mee en maakte samen met een DJ en choreograaf het nummer ‘Dat is Corona’, waarin één van de meest besproken Gezonde Kinderopvang thema’s van afgelopen jaar ook aan bod kwam: hygiëne.

Gezonde Kinderopvang is een kennisplatform waar kinderopvangorganisaties ideeën, tips en thema-materiaal op kunnen halen om aan de slag te gaan met de verschillende aspecten van Gezonde Kinderopvang in hun eigen organisatie.

Schrijf je snel in voor de train-the-trainer!
Één van de initiatieven is ‘train-de-trainer’, een tweedaagse (online) training waarin pedagogisch (staf) medewerkers opgeleid worden tot Coach Gezonde Kinderopvang. De Coach Gezonde Kinderopvang is hét aanspreekpunt binnen jullie organisatie als het aankomt op gezonde leefstijl en inspireert en schoolt collega’s. Coaches-in-spé leren tijdens de training te werken volgens de aanpak van Gezonde Kinderopvang, oefenen trainings- en communicatievaardigheden en doen actief kennis op over leefstijl.

Train-de-trainer is bedoelt voor pedagogisch (staf)medewerkers of leidinggevenden die werken met kinderen in de kinderdagopvang of bso.

De trainingen zitten snel vol. Er zijn 10 trainingen gepland voor 2021 dus bemachtig snel een plek!
Meer informatie en het inschrijvingsformulier zijn hier te vinden.

Deel dit nieuwsbericht