In 2017 is FCB gestart met het aanbieden van de ‘Slim in Werk-subsidies’. Met als doel, het voorkomen van werkloosheid en het bevorderen van de inzetbaarheid van medewerkers. FCB heeft deze regeling uitgewerkt in drie verschillende subsidies voor o.a. de kinderopvang. Goed nieuws; onlangs zijn de aanvraag- en aanmeldperiodes voor alle subsidies verlengd.

Hieronder een korte omschrijving van de subsidies. Wil je meer weten; ga naar de subsidie-pagina van FCB. Hier kan je ook direct subsidie aanvragen of je aanmelden voor een masterclass of netwerk.

Ook staan op deze subsidie-pagina ervaringen van deelnemers uit de eerste aanvraagperiode: waar gebruiken zij de subsidie voor? Wat heeft het hen (tot nu toe) opgeleverd? Het gaat om de volgende drie subsidies:

Doel: Organisaties stimuleren om op een nieuwe manier samen te werken aan inzetbaarheid van medewerkers en flexibiliteit van organisaties in de kinderopvang.

Doel: Het motiveren van medewerkers om sterk in hun werk te (blijven) staan, zich te blijven ontwikkelen en daar zelf regie in te nemen. Dit bieden wij aan in de vorm van een masterclass of leernetwerk, waarin deelnemers mét en ván elkaar leren. Doelgroep zijn leidinggevenden en HR-adviseurs in de kinderopvang

Doel: Professionals een stevigere positie op de arbeidsmarkt geven, zodat zij aan het werk kunnen blijven, inspelen op toekomstige veranderingen, nieuwe mogelijkheden kunnen ontdekken of nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Deel dit nieuwsbericht