De berichten over de openstelling van de kinderopvang vanaf 11 mei a.s. hebben veel vragen opgeroepen, ook vanuit de gastouderopvang. De algemene informatie moet nog nader worden uitgewerkt voor de gastouderopvang, voor zover dit mogelijk is.

Wij hebben alle vragen (noodopvang, gezondheid, risicogroepen, compensatieregeling, protocol Hygiëne en Veiligheid, Toezicht en Handhaving in deze transitieperiode) over de gastouderopvang die binnen gekomen zijn (ook via stichting Nysa), verzameld en geordend. Om alle vragen te kunnen beantwoorden is wat tijd nodig, o.a. ook voor overleg met het ministerie van SZW en GGD/GHOR en andere branchepartijen.

Als je belt is beantwoording van al je vragen misschien niet mogelijk, omdat we zelf nog niet helemaal over de juiste informatie beschikken. En als je mailt kan het antwoord soms even op zich laten wachten, of kan ook maar gedeeltelijk gegeven worden. Wij vragen daarvoor je begrip.

Weet dat we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk duidelijkheid te geven en de relevante informatie via onze site aan jullie te communiceren.

Download hier het protocol gastouderopvang.

Deel dit nieuwsbericht