Vanaf 1 september 2021 biedt het Expertisecentrum pedagogisch coaches en pedagogisch medewerkers, bemiddelingsmedewerkers en gastouders de mogelijkheid om deel te nemen aan het Digitale Kennisspel. Door mee te doen kunnen deze professionals op een leuke, snelle en uitdagende manier kennis van pedagogische kwaliteit vergroten.

Met het Kennisspel worden de professionals uitgedaagd. Twee keer per week krijgen zij (per e-mail) een meerkeuzevraag. Het beantwoorden kost hooguit 1 minuut! Met één klik kan de vraag beantwoord worden en daarna verschijnt meteen een korte toelichting.

Het Kennisspel wordt gestart met een pilot van 3 maanden. Voor elke goed beantwoorde vraag krijgt de deelnemer 2 punten en sowieso 1 punt als zij/hij de vraag beantwoordt. Degene die aan het eind van de pilot de meeste punten heeft verzameld, krijgt – naast eeuwige roem – een mooie prijs en een vermelding op de website van het Expertisecentrum Kinderopvang.

De geregistreerde gebruikers op de website van het Expertisecentrum kinderopvang spelen automatisch mee met het Kennisspel.

Registratie is gratis en mogelijk op de site van het Expertisecentrum Kinderopvang. Geef het door aan je medewerkers en gastouders!

Zie Kennisspel Expertisecentrum Kinderopvang

Deel dit nieuwsbericht