De vraag naar kinderopvang neemt weer toe, er wordt steeds meer samengewerkt met het onderwijs, wetten worden geharmoniseerd en de financiering verandert. Uzelf, uw organisatie en uw medewerkers moeten zich continue ontwikkelen om bij te blijven en om goede toekomstbestendige keuzes te kunnen maken. U neemt kennis van de veranderingen en kiest zelf positie!

HCB organiseert een geheel nieuwe editie m.m.v. Yvette Vervoort (Buro 8020) en Tony Weggemans (Ayit Consultancy). Voor onze leden hebben we een korting afgesproken met het Haags Congres Bureau (HCB), als lid van de BMK ontvang je 50 euro korting op het Seminar Checklist Kinderopvang – 10 kwartier voor rendement en groei.

 

 

Tijdens deze geheel nieuwe editie van het Nieuwspoort Seminar Checklist Kinderopvang krijgt u in 10 kwartier instrumenten en ideeën aangereikt waarmee u aan de slag kunt. Dit is de derde keer dat het HCB een seminar speciaal voor kinderopvang organiseert. Iedere editie heeft een nieuw thema en invalshoek.

 

 

Wanneer en waar?

14 juni 2017
Internationaal Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag

12.30 – 13.30 uur inlooplunch

13.30 – 17.00 uur seminar

 

Aanmelden
Het volledige programma en het inschrijfformulier vindt u op de website van het HCB.

 

Korting!
Leden van de BMK krijgen korting en betalen € 295,- i.p.v. € 345,- (exclusief btw). Geef in het opmerkingen veld aan dat je lid bent.

 

Het seminar is een initiatief van het HCB, de BMK neemt inhoudelijk niet deel aan het seminar en is niet de organisator. De BMK is wel als toehoorder bij het seminar aanwezig.

Deel dit nieuwsbericht