Het team van Waarborgfonds Kinderopvang en experts staat klaar om je bij uiteenlopende onderwerpen te ondersteunen. Denk aan de groeiende vraag naar kinderopvang, harmonisatie peuterspeelzalen, Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang en investeringsvragen vanwege het einde van de vrijstelling bouwbesluit 2012 inzake ventilatie. In de komende jaren komt daar wellicht de invoering van de directe financiering nog bij, wat tot nieuwe vraagstukken zal leiden.

 

Op de nieuwe website van het Waarborgfonds vind je thema-pagina’s over financiering, integrale kindcentra, duurzaamheid en huisvesting. Ook vind je er relevante informatie en evenementen uit de branche, actuele onderzoeken en een helpdesk.

 

Op 2 november organiseert het Waarborgfonds een gratis Meetup in Utrecht getiteld: Een beter klimaat in de kinderopvang!
Maaike van Tuyll van Serooskerken (directeur Kinderopvang bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) praat je bij over de actuele ontwikkelingen en Anne-Marie Pronk (Klimaatzuster) prikkelt je met een sessie over duurzaamheid.

 

Meld je hier alvast aan.

Deel dit nieuwsbericht