Aon en de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang begeleiden je medewerkers naar een nieuwe zorg­verzekering. Fit voor het leven met de collectieve zorgverzekering via Aon

Gezondheid staat steeds meer centraal. Een bewuste levensstijl kan bijdragen aan een gezonder leven. Daarom heeft onze verzekeringspartner Aon een collectief zorgaanbod voor onze leden ontwikkeld. In de aanvullende pakketten zitten extra vergoedingen voor bijvoorbeeld preventieve trainingen en ondersteunende apps voor werknemers. Ook de partner en overige gezinsleden kunnen hier gebruik van maken.

5% korting op de basisverzekering en tot zelfs 15% op aanvullende verzekeringen

Onze verzekeringspartner heeft ook dit jaar weer een aantrekkelijk aanbod voor onze leden. Kijk op de speciale BMK pagina van AON  om deze collectieve zorgverzekering te ontdekken. Je werknemers kunnen hier hun premie berekenen en eenvoudig een verzekering afsluiten. Het is tot en met 31 december 2021 mogelijk om over te stappen.

Gratis Aon Tandongevallenverzekering

Blijft u collectief verzekert via Aon of stapt u nu over, dan krijgt u gratis een tandongevallenverzekering tot € 22.500,-. Dit is de allerhoogste vergoeding in heel Nederland!

Verzekerd van de beste zorg

Willen u en uw werknemers verzekerd zijn van de beste zorg die past bij uw persoonlijke situatie? Bekijk dan de Aon keuzehulp voor de verschillen tussen de diverse zorgverzekeraars die Aon u  collectief aanbiedt.

Kunnen we u verder helpen?

Heeft u nog vragen of wilt u liever persoonlijk advies? De adviseurs van Aon helpen u graag verder. Stuur een e-mail naar zorg@aon.nl, gebruik de chat op de website of bel naar 088 810 81 03.

Nog verzekerd bij Zilveren Kruis?

Realiseert u zich dan dat u al sinds dit jaar geen korting meer heeft. Ons advies: Stap over naar het aanbod van VGZ.

Nieuw! VGZ Werkt. De aanvullende verzekering voor werkend Nederland.

VGZ Werkt is samen met werkgevers en werknemers ontwikkeld. Hierdoor is de inhoud gericht op een gezond en vitaal werkzaam leven. Zo zijn er extra vergoedingen voor o.a. beweegzorg, een gewichtsconsulent, huishoudelijke hulp en taxivervoer.

Download hier de volledige zorgflyer van AON.

Deel dit nieuwsbericht