Lees de Nieuwsbrief (2 februari 2023) van Kinderopvang werkt!

OPLEIDING EN ONTWIKKELING
Samen met het werkveld en PPINK heeft Kinderopvang werkt! de Beroepscode Kinderopvang geactualiseerd. Onder de nieuwe titel ‘Beroepscode van pedagogisch medewerkers in kinderopvang’. De brochure is voorzien van nieuwe voorbeelden van ethische dilemma’s uit de praktijk.
Download de beroepscode Kinderopvang

VEILIG EN VITAAL WERKEN
Hoe blijf jij in beweging? Aandacht voor je fysieke gezondheid is belangrijk. Ook tijdens je werktijd. Geef jij het goede voorbeeld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Natuurlijk inspireren wij jou ook graag met onze tips op een speciale pagina.
Lees meer en geef je voorbeelden door

ARBOCATALOGUS
Aantal en opleiding bhv’ers: zo regel je dat. Want wist je dat niet iedere bhv’er alle bhv-taken hoeft te doen? Maar je wel voor alle taken steeds voldoende bhv’ers beschikbaar moet hebben? Soms moet je daarbij zelfs de hulp van derden inschakelen. Lees in de Arbocatalogus Kinderopvang hoe je dit goed kunt regelen.
Naar Arbocatalogus Kinderopvang

KORT

  • De Risicomonitor is geactualiseerd en weer erkend als branchespecifiek RI&E-instrument. Lees er meer over
  • Tijdens de online intervisie voor leidinggevenden ga je aan de slag met het verbeteren van de relatie met je team en het stimuleren van je zelfreflectie. Bekijk de nieuwe data voor de intervisie

 

Deel dit nieuwsbericht