Vanaf begin mei dit jaar kunnen kinderopvangorganisaties hun jaarcijfers 2018 aanleveren voor het Sectorrapport Kinderopvang Jaarcijfers 2018. (Bericht 2 mei 2019) Een objectief en onafhankelijk rapport dat de financiële ontwikkeling van de kinderopvangsector weergeeft.

Mocht je dit nog niet gedaan hebben, doe dit alsnog en draag bij aan het Sectorrapport Kinderopvang. Het sectorrapport geeft kinderopvangorganisaties een goed inzicht in de feiten, cijfers en financiële ontwikkeling van de sector. Dit helpt de sector onder andere bij het monitoren van de gevolgen van de Wet IKK. Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om jouw organisatie te vergelijken met een aantal soortgelijke kinderopvangorganisaties. Daarmee krijg je goed inzicht in je eigen prestaties.

Heb je geen tijd om de vragenlijst in te vullen? Stuur dan de jaarrekening 2018 naar info@benchmarkkinderopvang.nl en de gegevens worden voor je ingevuld. Op deze manier kost het nauwelijks tijd, maar draag je toch bij aan goed sectorinzicht. Elke jaarrekening telt hierbij, ongeacht de omvang van je organisatie.

Deel dit nieuwsbericht