Ben jij pedagogisch medewerker, hr-medewerker of or-lid en wil je meepraten over de arbeidsmarkt in kinderopvang op woensdag 15 mei? Wat zijn de problemen volgens jou? Welke oplossingen zie je?

In opdracht van het onderzoeksprogramma AZW (Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn) voeren TNO en bureau HHM een verdiepend onderzoek uit in de sector zorg en welzijn, waaronder kinderopvang. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt door het arbeidsmarktplatform kinderopvang. De onderzoekers hebben meer informatie nodig uit de praktijk.

Welke thema’s komen aan bod?

Om te zorgen dat de evaring van de werkvloer goed naar voren komt zijn we op zoek naar mensen uit de praktijk: pedagogisch medewerkers, hr-medewerkers en leden van de ondernemingsraad.
Praat mee over de volgende thema’s:

  • Toekomstige personeelsbehoefte
  • Kwalitatieve mismatch bij de werving van nieuw personeel
  • Krimp in banen bij een deel van de organisaties
  • Toename in werkdruk en agressie
  • Technologie als oplossing voor deze problemen

Meld je meteen aan

Bij de bijeenkomst maken we gebruik van diverse interactieve werkvormen, zodat je op verschillende manieren de kans krijgt om jouw ervaringen te uiten en te delen met anderen. Zo krijg je meteen een unieke kans om te horen hoe het er bij een ander aan toe gaat.

Wil jij jouw ervaringen delen en meedenken? Meld je aan. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 mei van 13.00-17.00 uur in Utrecht. De reiskosten worden vergoed. Na aanmelding ontvang je verdere praktische informatie over de bijeenkomst.

Deel dit nieuwsbericht