Samenvatting + fotoverslag 5 juni

‘Gezamenlijke uitdagingen & innovatieve oplossingen’

Op 5 juni organiseerde we samen met de PO-Raad een branche-overstijgende dialoog. Onderwerp van deze vijfde themadiscussie waren de uitdagingen waar beide sectoren mee te maken hebben, zoals het nijpende personeelstekort, de toenemende segregatie en de behoefte aan vernieuwende concepten. De zaal zit vol; 200 deelnemers afkomstig uit de kinderopvang en het onderwijs, zijn naar Sociëteit De Witte in Den Haag gekomen om met elkaar deze discussie te voeren!

Lees de samenvatting van de middag die begeleid wordt door Sharon Gesthuizen (voorzitter BMK) en Rinda den Besten (voorzitter PO-Raad). Op het programma staan een korte inleiding op het onderwerp, een keynote speech en drie paneldiscussies waarvoor bestuurders uit kinderopvang en onderwijs en politici zijn uitgenodigd. Tijdens de discussie komen oplossingen en mogelijkheden ter sprake die perspectief bieden aan beide branches. En ook richten we onze blik op het buitenland; wat kunnen we leren van onze ‘keynote speaker’ uit Denemarken?

Sfeerimpressie
Sharon Gesthuizen (voorzitter BMK) en Rinda den Besten (voorzitter PO-Raad) begeleidden de middag in hartje Den Haag voor een bomvolle zaal. Bekijk de korte sfeerimpressie (90 seconden)

Keynote speaker Stina Vrang Elias
Stina legde parallellen met de situatie in Denemarken. Bekijk de Korte film (2 minuten) van de keynote speech

Deel dit nieuwsbericht