Noteer vast de datum: vrijdag 5 februari 2021, 10:00 -15:00 uur (Almere)

De Landelijke IKC-dag 2020 wordt verplaatst naar het voorjaar van 2021. Een evenement als de Landelijke IKC-dag waar we met honderden mensen samen komen en waar veel interactie plaatsvindt, kan als gevolg van de coronacrisis geen doorgang vinden in september dit jaar.

Op 5 februari 2021 zetten we een mooie traditie voort in de veranderde wereld waarin we dan ongetwijfeld leven; kinderopvang en onderwijs komen samen. Een moment om samen terug te kijken en te zien waar we staan. Om samen het gesprek te voeren over
onze ambities en om vooruit te blikken naar de verkiezingen op 17 maart 2021. Bestuurders en medewerkers uit het onderwijs, kinderopvang, jeugdhulp en gemeenten zijn van harte welkom op deze inspirerende dag!

Tijdens de achtste editie van de Landelijke IKC-dag op 5 februari 2021 zal Gert Biesta de keynote speech verzorgen. Gert Biesta is onderwijspedagoog, verbonden aan gerenommeerde buitenlandse universiteiten en schrijver van het boek met de intrigerende titel ‘Het prachtige risico van onderwijs’.

Het ochtendprogramma biedt een groot aantal deelsessies om uit te kiezen. ’s Middags introduceren we een nieuw fenomeen; de IKC-dag masterclasses. Masterclasses worden gegeven door experts in hun vakgebied, die een verfrissende blik werpen op de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs. Soms betreden zij daarin een eigenzinnig pad, verkennen een niche of dragen kennis van buiten de branche aan. Neem deel aan één van deze masterclasses.

Download de flyer

De Landelijke IKC-dag wordt ook dit jaar georganiseerd door de PORaad, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Brancheorganisatie Kinderopvang, EtuConsult, Sociaal Werk Nederland en de VNG.

 

Deel dit nieuwsbericht