PPINK en Kinderopvangtotaal organiseren voor de 4e keer dé verkiezing van de kinderopvangsector. Net als vorig jaar zijn er weer twee categorieën: pedagogisch professional van het jaar en pedagogisch beleidsmedewerker/coach van het jaar.
Eigenlijk verdient iedereen die binnen de kinderopvang schittert die titel. Toch is het voor de erkenning en waardering van het vak belangrijk dat er een ambassadeur wordt uitgeroepen. Iemand die het leuk vindt om van de daken te schreeuwen dat professionals in de kinderopvang het verschil maken in de ontwikkeling van kinderen.

Beroepstrots
Vaak merken pedagogisch professionals dat veel mensen hun werk onderschatten. Beroepsvereniging PPINK werkt keihard om dat beeld te veranderen. Hiervoor is noodzakelijk dat de professionals zelf ook naar buiten treden. Kortom, niet alleen shinen óp de werkvloer, maar ook buiten je werk vertellen over je beroepstrots. Weg met bescheidenheid, laat iedereen weten wat je werk allemaal inhoudt!

Verkiezing
Met de verkiezing wijzen de jury en de online stemmers iemand aan die komend jaar ambassadeur van het vak mag zijn. Ken je iemand die zijn of haar beroep met glans uitoefent en dat ook goed buiten de werkvloer kan uitdragen? Geef hem of haar dan op!

Inschrijven
Inschrijven kan tot 16 mei 2022. Meer informatie vind je op www.ppink.nl/verkiezing en/of www.kinderopvangtotaal.nl/verkiezing

Juryleden Verkiezing 2022
Myrte van Gurp – PPINK
Marike Vroom – Kinderopvangtotaal
Ruben Fukkink – hoogleraar kinderopvang UvA
Loes Ypma – voorzitter BMK
Emmeline Bijlsma – directeur BK
Floor de Jong – BOinK
Elsbeth Post – Kinderopvang academie
Tuncay Uyanik – ministerie SZW
Daniëlle Schepers – Werkend Leren

Deel dit nieuwsbericht