Op 12 januari hadden we een goed bezochte en informatieve ALV waarin de aanwezige leden zijn bijgepraat over de actualiteit en de dossiers. Hildegard Pelzer, directeur Governance Support, sprak over governance in maatschappelijke kinderopvang.

 

Geert de Wit is herkozen in het bestuur en de leden hebben met overweldigende meerderheid van stemmen Sharon Gesthuizen gekozen als nieuwe bestuursvoorzitter. Zij neemt met ingang van 1 februari de positie over van Kathalijne Buitenweg die een mooie afscheidsspeech hield.

 

Tenslotte bood de ALV de kans om een sneak preview te krijgen van ons nieuwe ledenportaal, BMK insite. Dit portaal is dé plek waar leden het laatste nieuws, juridische ondersteuning en het antwoord vinden op alle vragen die gaan over maatschappelijke kinderopvang. Ook biedt BMK insite een kennisbank met dossiers. Last but not least is het portaal bij uitstek het platform om met andere leden van de BMK kennis en ervaringen te delen, vragen op te werpen en te discussiëren om zo samen verder inhoud te geven aan de BMK.

 

Nog een paar dagen geduld, want deze week gaan we live!

 

 

 

Deel dit nieuwsbericht