Op 30 april is een vervolgbrief over zelftesten namens SZW aan alle houders gemaild. Deze brief gaat over de levering van zelftesten aan de kinderopvang die niet in scholen is gevestigd. De leveringen aan het onderwijs en de inpandige kinderopvang is voor ruim de helft van de locaties nog niet gelukt wegens leveringsproblemen van de leverancier van de testen. Volgende week wordt gestart met de levering aan de (niet inpandige) kinderopvang, waardoor het dus zo kan zijn dat locaties in scholen later geleverd krijgen via het onderwijs; hou daar rekening mee met de verdeling van de testen.

Levering in ontvangst nemen

Op hetzelfde mailadres waarop je deze brief ontvangt, krijg je ook een mail over de levering en het moment en de locatie van de levering. Zorg ervoor dat je op dat moment een of meer mensen klaar hebt staan om de levering in ontvangst te nemen zodat je die niet mist. De levering aan de kinderopvang gebeurt slechts een keer. Daarom onze oproep er alles aan te doen deze levering in ontvangst te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Gastouderopvang

Wij zijn verheugd te kunnen delen dat ook voor de gastouderopvang testen beschikbaar komen. In deze brief al een deel van de informatie, lees die vast zorgvuldig. Binnenkort volgt ook een brief specifiek voor de gastouders. Deze brief zal door SZW gestuurd worden aan alle gastouderbureaus met het verzoek die te mailen aan alle gastouders. Uiteraard delen wij deze brief ook op onze site.

Communicatie

Zoals eerder aangegeven wil SZW zo goed mogelijk ondersteunen bij het gebruik van de zelftesten. Hou daarom de site www.zelftestenkinderopvang.nl in de gaten en lees uiteraard deze brief goed voor meer details.

De helpdesk is bereikbaar per e-mail: support@zelftesteninhetonderwijs.nl of telefonisch via 088-7674077 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur – 17.00 uur.

Deel dit nieuwsbericht